Sorry voor het ontbreken van mijn afwezigheid. Zo nu en dan ben ik te druk met mezelf en ben ik even de weg kwijt. De weg naar het vinden van woorden en het vertalen van gedachtes naar verhalen. Tijdens het verschuilen en verhoren van geluiden, vergeet ik me te melden aan het front.

Dus bij deze, weer terug van weggeweest. Boven de baard in de keel nu ook een baard op mijn bakkes. Behaard breng ik bezwaard de croissantjes terug naar de bakker. Want ze gaan niet meer als warme broodjes over de balie. Dus heb geduld want ik trommel mijn verhaal hier. En voor iemand die constant de cappuccino’s boven koffie verkiest, moet ik bekennen het duurde lang. Maar dat geeft toch niet?

Laten we dan nog maar even de kweekspier van het non-verbale trainen. En ik daag je uit om je tong te tackelen terwijl je dit in 1x hardop doorleest. Wordt het een probleem? Dan stap eroverheen want dit wordt een parcours vol hindernissen. Vanmiddag maar weer broodnodige boodschappen doen. Van voedsel en vleeswaren tot Sanex tegen een sexloos bestaan. Van worteltjes tot doperwtjes, van blikken bullit, bier, borstvoeding tot komkommersalade en van wc-papier, schoonmaakmiddelen en douche artikelen. Eigenlijk kun je douche artikelen wel combineren met schoonmaakmiddelen. Scheelt toch weer een mentale belasting!